Nosič kol na tažné zařízení Thule VELOSPACE XT 2, stříbrná

Kód: TH938000
Akce
Značka: Thule
ZDARMAZDARMA 19 490 Kč –5 %
Nosič kol na tažné zařízení Thule VELOSPACE XT 2, stříbrná
19 490 Kč –5 % 18 490 Kč
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

Na všestranný nosič kol na tažné zařízení Thule VeloSpace XT 2 snadno naložíte 2 elektrokola i težší klasická kola s širokými plášti.

 

Detailní informace

DOPRAVA ZDARMA!
DOPRAVA ZDARMA!
Při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu zdarma!
14 DNÍ NA VRÁCENÍ.
14 DNÍ NA VRÁCENÍ.
14 dní na vrácení zboží při nákupu v e-shopu.
Odborné poradenství
ODBORNÉ PORADENSTVÍ.
Jsme pro Vás k dispozici na telefonu, v chatu a e-mailu.

Detailní popis produktu

Na všestranný nosič kol na tažné zařízení Thule VeloSpace XT 2 snadno naložíte 2 elektrokola i težší klasická kola s širokými plášti.

Překážkou nejsou široké pláště, vysoká hmotnost ani velký rozvor. Kromě elegantního designu přináší nosič od Thule i nožní pedál pro jednoduché sklopení s už připevněnými koly. Převezte pohodlně dospělá i dětská kola, koloběžky nebo elektrokola a užívejte si našlapané kilometry!

Nedělejte kompromisy – naložte kolo, koloběžku i elektrokolo.
Vysoká nosnost 60 kilogramů zaručuje dostatečnou kapacitu i pro přepravu elektrokol. Díky extra dlouhým sponám se vejdou i kola s plášti širokými až 4,7 palců. Jistě vás potěší také dlouhé ráfkové popruhy s nastavitelnými podtlakovými přezkami. Nadstandardně široký prostor mezi držáky pláště kol umožní vozit i kola s velkým rozvorem do 130 centimetrů.

Snadná manipulace.
Jízda na kole má být především zábava, proto vám v Thule nechtějí komplikovat ani přepravu. Sestavení nosiče je velmi jednoduché. K jeho sestavení nepotřebujete žádné nářadí. Při montáži na tažné zařízení oceníte stabilitu přípojky před uzavřením zajišťovací páky. Demontovatelné držáky rámu vám usnadní upevnění kol.

Chcete už vyrazit na cestu, ale zapomněli jste dát do kufru poslední tašku? Jednoduše využijte možnosti sklopit nosič i s upevněnými kol pomocí nožního pedálu.

Možnosti rozšíření.
Pomocí adaptéru je možné přidat ještě čtvrté kolo či koloběžku.

Lepší ochrana proti zlodějům.
Všechny zámky nosičů, boxů a dalšího vybavení značky Thule se nově vyrábějí bez vyraženého čísla zámku na vložce. Číslo zůstává vyražené na klíčích. Toto opatření Thule zavádí pro lepší ochranu proti zlodějům. Čísla na klíčích doporučujeme poznačit a uschovat spolu se záručním listem pro případnou ztrátu klíčků.

Záruka.
Záměrem společnosti Thule je poskytovat mimořádné produkty, u kterých je testována kvalita a na které se vztahuje záruka na vady materiálu a zpracování.

Doplňkové parametry

Kategorie: Střešní boxy a nosiče
Maximální počet kol: 2 (3 s adaptérem)
Maximální hmotnost kola [kg]: 30
Váha [kg]: 18.7
Vhodný pro elektrokola: Ano
Zásuvka: 13 pólová
Maximální nosnost [kg]: 60
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Thule_logo

Švédská značka Thule byla založena v roce 1942 a hned od úvodu se zaměřila na návrh a vývoj kvalitních výrobků, které vám pomáhají při přepravě vybavení. V současnosti firma nabízí širokou nabídku zboží v čele se střešními nosiči, boxy, nosiči kol, ale také kočárky, cyklistickými sedačkami nebo batohy.

V testovacím centru Thule, ve městě Hillerstorp ve Švédsku, procházejí výrobky extrémním testováním. To znamená, že jsou vystavovány pouštnímu horku a arktickému mrazu, zkouší se jejich odolnost proti vodě, odolnost proti pádům, jsou testovány v aerodynamickém tunelu, jsou prováděny testy pevnosti, houževnatosti a nárazové testy. Testovací program Thule Test Program™ zahrnuje více než 25 testovacích standardů Thule, které jsou přísnější než současný standard ISO. V rámci testování naše výrobky používají Thule Crew, kteří jsou schopni je otestovat v náročném reálném životě při každodenním používání.

Thule nabízíme díky jeho špičkovému zpracování, uživatelské přívětivosti a různým vychytávkám, které nabízí jeho výrobky. Je průkopníkem ve všech oblastech své působnosti. Ostatní výrobci často kopírují jeho technologie a velmi těžko dosahují jeho kvality.

×

Splátková kalkulačka ESSOX