Nosič kol na tažné zařízení Thule VELOCOMPACT 2, stříbrná

Kód: TH924001
Akce
Značka: Thule
ZDARMAZDARMA 15 990 Kč –3 %
Nosič kol na tažné zařízení Thule VELOCOMPACT 2, stříbrná
15 990 Kč –3 % 15 490 Kč
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
3.4.2024

Kompaktní a lehký nosič kol Thule VeloCompact ve verzi pro 2 kola pro každodenní použití

Detailní informace

DOPRAVA ZDARMA!
DOPRAVA ZDARMA!
Při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu zdarma!
14 DNÍ NA VRÁCENÍ.
14 DNÍ NA VRÁCENÍ.
14 dní na vrácení zboží při nákupu v e-shopu.
Odborné poradenství
ODBORNÉ PORADENSTVÍ.
Jsme pro Vás k dispozici na telefonu, v chatu a e-mailu.

Detailní popis produktu

Kompaktní a lehký nosič kol Thule VeloCompact ve verzi pro 2 kola pro každodenní použití

Thule VeloCompact je kompaktní a lehký nosič kol pro každodenní použití. Je ideální volbou pro různé typy kol, včetně silničních kol, elektrokol a horských kol. I když jsou kola naložená, máte neustále přístup do zavazadelníku. Tento kompaktní nosič kol pro každodenní použití lze navíc složit a pak ho díky kompaktním rozměrům uložit do zavazadelníku většiny automobilů.

Záruka.
Záměrem společnosti Thule je poskytovat mimořádné produkty, u kterých je testována kvalita a na které se vztahuje záruka na vady materiálu a zpracování.

V testovacím centru Thule Test Center™ ve švédském Hillerstorpu procházejí produkty extrémním testováním. Systémy střešních nosičů Thule jsou navržené tak, aby je na vůz bylo možné namontovat co nejpevněji a přeprava Vašeho vybavení byla co nejbezpečnější.

Doplňkové parametry

Kategorie: Střešní boxy a nosiče
Maximální počet kol: 2
Maximální hmotnost kola [kg]: 25
Váha [kg]: 14.2
Zásuvka: 13 pólová
Maximální nosnost [kg]: 46

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Thule_logo

Švédská značka Thule byla založena v roce 1942 a hned od úvodu se zaměřila na návrh a vývoj kvalitních výrobků, které vám pomáhají při přepravě vybavení. V současnosti firma nabízí širokou nabídku zboží v čele se střešními nosiči, boxy, nosiči kol, ale také kočárky, cyklistickými sedačkami nebo batohy.

V testovacím centru Thule, ve městě Hillerstorp ve Švédsku, procházejí výrobky extrémním testováním. To znamená, že jsou vystavovány pouštnímu horku a arktickému mrazu, zkouší se jejich odolnost proti vodě, odolnost proti pádům, jsou testovány v aerodynamickém tunelu, jsou prováděny testy pevnosti, houževnatosti a nárazové testy. Testovací program Thule Test Program™ zahrnuje více než 25 testovacích standardů Thule, které jsou přísnější než současný standard ISO. V rámci testování naše výrobky používají Thule Crew, kteří jsou schopni je otestovat v náročném reálném životě při každodenním používání.

Thule nabízíme díky jeho špičkovému zpracování, uživatelské přívětivosti a různým vychytávkám, které nabízí jeho výrobky. Je průkopníkem ve všech oblastech své působnosti. Ostatní výrobci často kopírují jeho technologie a velmi těžko dosahují jeho kvality.

×

Splátková kalkulačka ESSOX