Koloběžka Crussis COBRA 4.2

Kód: COBRA 4.2
ZDARMAZDARMA 11 990 Kč –16 %
Koloběžka Crussis COBRA 4.2
11 990 Kč –16 % 9 990 Kč
Skladem v externím skladu (1 ks)
Můžeme doručit do:
24.4.2024

Crussis Cobra je nejlehčí hliníková koloběžka s poměrem kol 26"/20" - váha 7,635 kg.

Detailní informace

DOPRAVA ZDARMA!
DOPRAVA ZDARMA!
Při nákupu nad 1.500 Kč máte dopravu zdarma!
14 DNÍ NA VRÁCENÍ.
14 DNÍ NA VRÁCENÍ.
14 dní na vrácení zboží při nákupu v e-shopu.
Odborné poradenství
ODBORNÉ PORADENSTVÍ.
Jsme pro Vás k dispozici na telefonu, v chatu a e-mailu.

Detailní popis produktu

Nejlehčí koloběžka s poměrem kol 26"/20" na trhu, to je hliníková koloběžka Crussis Cobra s hmotností 7,635 kg! Je jako stvořená (nejen) pro výlety všeho druhu.

 

Rám.
Nový hliníkový rám koloběžky Cobra se specifickou a inovativní konstrukcí byl vyvinut s nejvyšším důrazem na funkčnost koloběžky. Kónický tvar hlavové trubky spolu s optimálně tvarovaným trojúhelníkovým profilem krku zvyšuje pevnost rámu.

Nastavení světlé výšky nášlapu.
Díky použití dvou patek na zadní vidlici lze volit mezi vyšší a nižší polohou stupátka,  a tedy zvolit optimální světlost koloběžky podle terénu, kterým se chystáte jet.  Pro jízdu na hladkém povrchu je ideální zvolit nižší světlou výšku nášlapu (45 mm) pro jízdu v terénu pak vyšší nášlap (65 mm světlé výšky). Snížením světlé výšky je jízda na koloběžce fyzicky méně náročná, neboť stojná noha je při odrazu méně pokrčená a při jízdě méně „dřepujete.“ A o to jde především! 

Skvělé trekové pláště.
Pláště Schwalbe Marathon Racer – skvělé trekové pláště vyrobené ze sportovní směsi přírodního kaučuku SpeedGrip, který umožňuje dofouknutí pneumatiky až do tlaku 6 barů.

Díky použitému materiálu a vysokému tlaku je zajištěn extrémně nízký valivý odporvýborný záběr. Pláště jsou vhodné na silnici i do lehkého terénu, na polní nebo lesní cesty. Plášť je navíc chráněn proti defektu dvojitou vrstvou nylonové tkaniny RaceGuard. Reflexní pruh, který se rozsvítí při nasvícení reflektorem okolo celého obvodu pláště, přispívá ke zvýšení pasivní bezpečnosti jezdce za nižší viditelnosti.

Stupátko.
Unikátně řešené stupátko tvoří jeden celek se zadní vidlicí; vše je vyrobeno z jednoho kusu ohýbaného profilu. Není to jen svébytný designový prvek, ale především konstrukční řešení eliminující u koloběžek typické únavové lomy v místech obvyklého navaření zadní vidlice ke stupátku.

Posunutím stupátka co nejblíže k zadnímu kolu jsme docílili zkrácení zadní vidlice a zvýšili tak pevnost rámu při zachování subtilního vzhledu. Výsledkem je větší poddajnost rámu přispívající k lepší filtraci menších nerovností a eliminace nepříjemného odskakování zadního kola v zatáčkách. Toto řešení umožnilo dále zachování kontinuální šířky stupátka 102 mm po celé jeho délce včetně zadní vidlice, která spolu s 65 mm úzkým zadním nábojem minimalizuje koloběžkáři nenáviděné kopnutí do kotníků při odrazu.

Zvednutá špička stupátka zajišťuje optimální průjezdnost koloběžky terénem; předchází "zapíchnutí" stupátka do překážky (terénní vlny, obrubníku apod.) a případnému pádu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Silniční koloběžky
Značka: Crussis
Určeno pro: Pro muže i ženy
? Průměr kol: 26" | 20"
? Materiál rámu: Hliník
Brzdy: Tektro
? Druh brzd: Klasické V (ráfkové)
? Pláště: Schwalbe Marathon Racer
Délka nášlapu: 42 cm
Váha [kg]: 7.6
Výška říditek: 89 - 93 cm
Maximální nosnost [kg]: 120

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Crussis-logo

Crussis je poměrně mladá česká značka založená v roce 2013, která se zaměřuje zejména na výrobu elektrokol. V poslední době nabízí také koloběžky, oblečení a doplňky. Firma má od roku 2021 novou montážní linku v Úžicích.

U nás tuto značku proslavila zejména spolupráce s Jaromírem Jágrem.

Tuto značku nabízíme díky její popularitě, zaměření na českého zákazníka a kvalitnímu zpracování.

×

Splátková kalkulačka ESSOX